Irene zet de deuren open – 10 Gratis Muzieklessen

Op zaterdag 25 maart is er in het clubgebouw van Chr. Fanfarekorps Irene een open dag. Deze week zijn de muziekdocenten van de vereniging alle basisscholen in Hasselt langsgegaan voor een speciale muziekles. Tijdens de open dag kan een ieder verder kennis maken met alle verschillende muziekinstrumenten die bij Irene worden bespeeld. Er is ook een kort concert van het opleidingsconcert. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd: er is koffie en thee voor de ouders en ranja voor de kinderen. Daarnaast zijn er suikerspinnen te krijgen.

Net als voorgaande jaren kan een ieder zich opgeven voor 10 gratis muzieklessen. Irene werkt al heel wat jaren met dit concept en het heeft de muziekvereniging een groot aantal leden opgeleverd. Ook buiten de Open Dag om is er de mogelijkheid om je op te geven voor de gratis lessen. Dit kan via het mailadres leerlingbegeleider@irenehasselt.nl

De organiserende vereniging hoopt op veel belangstelling en heet een ieder van harte welkom op zaterdag 25 maart vanaf 14.00 in het clubgebouw aan de Eikenlaan 21 te Hasselt.