Praiseconcert Irene Hasselt en Grace & Glory

Op zaterdag 8 april organiseert Chr. Fanfarekorps Irene uit Hasselt een speciaal praiseconcert. Onder de titel ‘Op weg naar Pasen’ wordt er samen met het gospelkoor Grace & Glory een divers palet aan christelijke muziek ten gehore gebracht. Behalve nummers uit de bundel Opwekking zijn er speciaal voor deze avond een aantal nummers van de bekende band Sela gearrangeerd. Het koor Grace & Glory is gespecialiseerd in Black Gospel muziek en zal hiermee een swingende bijdrage leveren aan het geheel. Ook is er ruimte voor samenzang.

Met dit concert wil de vereniging haar 60-jarig jubileum extra luister bijzetten. De vereniging bestaat op 8 april 2017 namelijk exact 60 jaar. Er is gekozen voor een gratis toegankelijk praiseconcert omdat de christelijke identiteit van de vereniging een belangrijke rol heeft gespeeld in de vorming en ontwikkeling van Irene. Op deze manier willen bestuur en leden laten zien hoe dankbaar men is voor Gods nabijheid in de afgelopen 60 jaar.

De muzikale leiding is deze avond in handen van Henk Beens, Kees Does en Talitha Nawijn. Daarnaast verleent violiste Inge-Margriet van Dijk haar medewerking aan dit concert. Het concert zal plaatsvinden in Sporthal de Prinsenhof en begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten.

 

Dit concert wordt gesponsord door:

  • Autobedrijf Korterink
  • Cristal Cleaning