Voorzitterswissel Irene Hasselt

Tijdens de jaarvergadering van Chr. Fanfarekorps Irene van woensdag 1 maart jongstleden heeft er een voorzitterswissel plaatsgevonden bij de vereniging. Antoinet Hofstede heeft na 8 jaar onderdeel te zijn geweest van het bestuur, waarvan 5 jaar als voorzitter, de voorzittershamer doorgegeven aan Beja Postma.

Tijdens het voorzitterschap van Antoinet heeft de vereniging diverse hoogtepunten beleefd, zo werden er een aantal mooi eerste prijzen gehaald tijdens de concoursen en werd de vereniging Open Europees Kampioen tijdens een wedstrijd in het Duitse Rastede. Kenmerken van Antoinet als voorzitter waren haar enthousiasme, gedrevenheid en betrokkenheid op de hele vereniging. Ze heeft hart voor de vereniging en heeft daar door haar functie vorm aan kunnen geven.

We zijn als vereniging heel blij dat Beja Postma de taak als voorzitter op zich wil nemen. Zeker in het jubileumjaar 2017 is het voor de vereniging essentieel dat er opnieuw een enthousiaste voorzitter is. Met onder andere een Open Dag op 25 maart, een Praiseconcert op 8 april en de grote sponsorloop op 13 mei staan er voor de komende maanden genoeg activiteiten op het programma. We vertrouwen erop dat Beja in haar nieuwe functie net zo betrokken zal zijn als haar voorgangster.

Links de aftredende voorzitter Antoinet Hofstede-van Olst, rechts de nieuwe voorzitter Beja Postma-Ritsema.