Reünie

Voor informatie over het jubileumconcert: zie deze pagina.

Deelname aan het jubileumconcert is niet meer mogelijk.
Wel kunt u zich nog op aanmelden voor de reünie. Mail hiervoor naar reunie@irenehasselt.nl

Als (voormalig) lid heeft u kortere of langere tijd deel uitgemaakt van het orkest of de drumband van Christelijk Fanfarekorps Irene en een aantal van de muzikale successen meegemaakt. Er zijn vast muziekstukken waar u een bijzondere herinnering aan heeft. Een muziekstuk dat verbonden is aan een mooie ervaring met ’Irene’ of een muziekstuk dat u persoonlijk raakte. Uw ervaringen willen we graag een plaats geven tijdens ons concert op D.V. 4 november.

U kunt daaraan op twee manieren een bijdrage leveren. Allereerst door ons te melden welk muziekstuk onuitwisbare herinneringen in uw leven heeft achtergelaten. Ten tweede door actief mee te doen aan het instuderen van een muziekstuk, wellicht van uw eigen keuze. De input van u als oud-leden bepaalt mede ons programma.

Mocht u willen deelnemen aan onze reünie, bent u op 4 november de hele dag welkom in Sporthal de Prinsenhof te Hasselt. Het programma van deze dag ziet er globaal zo uit: ‘s morgens is er een repetitie voor degenen die willen deelnemen aan het concert, ‘s middags is er gelegenheid voor ontmoeting en gezelligheid en ‘s avonds geven we ons jubileumconcert.

Zaterdagmorgen 4 november is overigens niet de enige datum waarop u mee kunt oefenen met ons huidige orkest / drumband. Er zijn voorafgaand aan het concert een aantal open repetities waaraan u kunt deelnemen.
Na uw opgave volgt later nog een brief met meer informatie, tijden en dergelijke.

Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de voorbereidingen en meer nieuws rondom onze reünie: facebook.com