Lid worden

Wij zijn op zoek naar jou!

Irene Hasselt is een veelzijdige vereniging die wekelijks zo’n honderd mensen de gelegenheid geeft zich op muzikaal gebied te ontwikkelen. Het korps bestaat uit een fanfareorkest, drumband, opleidingsorkest, blaaskapel en een in samenwerking met Hasselts Fanfare opgericht seniorenorkest. Daarnaast is de vereniging bekend door haar Marchingband die regelmatig te zien is tijdens evenementen. Ook doet de Marchingband mee aan marsconcoursen.

De vereniging heeft een bloeiende jeugdopleiding waar professionele muziekdocenten de muzieklessen verzorgen. Instrumenten die bij Irene bespeeld worden zijn o.a.: bariton, dwarsfluit, trompet, sousafoon en diverse slagwerkinstrumenten. Daarnaast is Irene in september 2020 gestart met de Music Kids, voor kinderen van 5 tot 7 jaar.

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Of je nu jaren ervaring hebt als muzikant of nog nooit een noot gespeeld hebt maakt niet uit. Al onze leerlingen krijgen een goede muzikale opleiding van professionele docenten. Zij kunnen na het behalen van hun eerste diploma vaak al snel doorstromen naar ons Opleidingsorkest, om daar meer muzikale ervaring op te doen om later lid te kunnen worden van het Orkest of de Drumband. Ook zullen zij opgeleid worden om mee te kunnen marcheren in de Marchingband van Irene, die diverse optredens geeft op straat en regelmatig meedoet aan marsconcoursen.

Onze leerlingbegeleider kan meer vertellen over het opleidingstraject en het lid zijn van Irene. Neem daarvoor contact op via onderstaande gegevens:

  • E-mail: leerlingbegeleider@irenehasselt.nl

Lid worden kan ook via onderstaand formulier. De leerlingbegeleider zal daarna contact opnemen.