ALTIJD WEER EEN FEESTJE

Ieder schoolseizoen ‘september’ start er weer een module van de Music Kids.
Iedere zaterdagochtend van 09:30 tot 10:00 en van 10:30 tot 11:00 maken kinderen op spelenderwijs en onder professionele begeleiding kennis met het maken van muziek. Naast de gezelligheid met een leuke groep kinderen is op vroege leeftijd beginnen met het maken van muziek een enorme stimulans voor de hersenen.

Direct voor een instrument kiezen is vaak een stap te ver, bij Music Kids maken kinderen kennis met diverse instrumenten. Daarnaast leren ze wat een noot en ritme is en hoe je samen plezier beleeft aan het maken van muziek.

Naast het stimuleren van het maken van muziek is het meten van muzikale aanleg en het bekijken welk instrument bij een kind zou passen. Kinderen die door willen stromen naar een vervolgtraject om echt goed een muziekinstrument te leren bespelen hebben dankzij Music Kids een enorme voorsprong en kunnen eerder doorstromen naar het jeugdorkest.

Naast plezier in het maken van muziek bouwen kinderen nieuwe vriendschapsbanden op met leeftijdsgenoten en krijgen ze een inkijkje in het verenigingsleven van Irene Hasselt.
Om dit extra te stimuleren worden er ook activiteiten georganiseerd.

Enthousiast geworden? Neem contact op met de leerlingbegeleider voor meer informatie, of vul onderstaand opgaveformulier in:

    • E-mail: jeugd@irenehasselt.nl

De kosten per seizoen bedragen 65 Euro. Liever eerst de sfeer proeven? Dat kan, de eerste drie bijeenkomsten zijn geheel vrijblijvend.

ONS ADRES

Eikenlaan 21
8061 JD Hasselt

KVK

40059300

Scroll naar boven