Drie geslaagden bij Irene Hasselt

Bij Chr. Fanfarekorps Irene hebben er opnieuw leden een muziekdiploma gehaald. Zaterdag 30 juni mochten Rianne Bruintjes, Kirsten Boessenkool en Lisa Korterink examen doen. De drie fluitistes slaagden met vlag en wimpel voor hun examens: Rianne Bruintjes haalde haar B-diploma en Kirsten Boessenkool en Lisa Korterink haalden hun C-diploma.

Het drietal reisde al vroeg af naar het Drentse Dieverburg, waar de examens werden afgenomen. Samen met hun docent, Esther Oosterhuis, hebben ze zich in de periode voorafgaand aan het examen goed voorbereid door diverse examenstukken in te studeren. De beoordeling van de examinator was vooral gericht op klankvorming, ritmisch vermogen en de algemene speelvaardigheid.

De drie fluitistes zijn erg trots op hun gehaalde diploma’s. De leerlingbegeleider van Irene feliciteerde hen namens de vereniging en overhandigde hen de bloemen. Chr. Fanfarekorps Irene is erg blij met het behaalde resultaat van de drie dames en hoopt dat zij zich nog vele jaren voor de vereniging mogen inzetten.