Help Irene in een nieuw jasje!

Chr. Fanfarekorps Irene is hard aan het sparen om haar marchingband van nieuwe uniformen te voorzien. De huidige uniformen zijn 36 jaar geleden aangeschaft en zijn nu nodig aan vervanging toe. De vereniging heeft inmiddels door steun van leden, donateurs, sponsoren en het Prins Bernard Cultuurfonds het benodigde bedrag op 10.000 Euro na bij elkaar gespaard, en is op zoek naar donateurs voor het laatste stapje om de nieuwe uniformen te realiseren.

De marchingband van Irene is door de hoge leeftijd van de uniformen toe aan een nieuw outfit. “De huidige uniformen beginnen onderhand behoorlijk te slijten”, aldus Jorik Kamphof, penningmeester van Irene. Ook de aanwas van nieuwe leden en de doorstroming van leerlingen geeft problemen. “Het lukt ons niet meer om iedereen te voorzien van een passend kostuum.”, aldus de penningmeester.

De leden van Irene hebben veel gedaan om te sparen voor de nieuwe uniformen. Zo hebben zij in 2017, het jubileumjaar van de vereniging, een sponsorloop gelopen. Ook zijn ze actief geweest bij de diverse acties die de vereniging heeft georganiseerd, waaronder een succesvolle autowasdag dit jaar.

Chr. Fanfarekorps Irene vraagt uw hulp bij het bij elkaar brengen van de laatste financiële middelen. Wilt u Irene blijven bewonderen en helpen aan nieuwe uniformen? Neem dan contact op met penningmeester Jorik Kamphof (penningmeester@irenehasselt.nl), of stuur ons een bericht via onze facebookpagina (facebook.com/IreneHasseltNL). U kunt uw financiële bijdrage ook storten op NL93RABO.0325.6422.22 t.n.v. Chr. Fanfarekorps Irene.

Wilt u meer informatie over manieren om de vereniging structureel financieel of als vrijwilliger te steunen, kijk dan op onze donateurspagina of neem telefonisch contact met ons op.