Irene Hasselt neemt deel aan Rabo ClubSupport

Van 4 tot 25 oktober organiseert de Rabobank weer de Rabo ClubSupport actie. Chr. Fanfarekorps Irene is één van de organisaties waarop de leden van de Rabobank hun stem kunnen uitbrengen, om zo de vereniging te steunen bij het realiseren van nieuwe slagwerkinstrumenten voor haar marchingband.

Tijdens de Rabo ClubSupport kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Hierbij draagt iedere stem bij aan een hoger sponsorbedrag. De campagne is bedoeld om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag kan besteed worden aan een doel dat de club nastreeft.

Na een succesvolle deelname in 2020, neemt Chr. Fanfarekorps Irene ook dit jaar weer deel aan deze actie. Het bedrag dat wordt opgehaald is bestemd voor nieuwe snare drums voor de marchingband.

De stemperiode loopt van 4 tot 25 oktober. Leden van de Rabobank kunnen stemmen via de site van de bank of in de mobiele app van de Rabobank. Zij kunnen hun clubhart laten spreken door stemmen uit te brengen op Irene. Voor meer informatie over Irene en andere manieren om de vereniging te steunen, kijk verder op onze website.

Klik hier om direct op ons te stemmen!

Scroll naar boven