Irene Hasselt organiseert autowasdag

Op zaterdag 28 september organiseert Chr. Fanfarekorps Irene opnieuw een autowasdag. Van 9:00 tot 15:00 uur staan de leden van Irene klaar op de Grintwal om auto’s te wassen om zo de clubkas te spekken ten behoeve van nieuwe uniformen voor nieuwe leden.

Het is niet voor het eerst dat Irene deze actie organiseert. Na een succesvolle autowasdag vorig jaar, besloot de vereniging deze actie dit jaar te herhalen. Met deze actie hoopt de vereniging opnieuw een mooi bedrag te verdienen. De opbrengst van de autowasdag wordt gebruikt om nieuwe uniformen aan te schaffen voor nieuwe leden van de marchingband die zijn ingestroomd vanuit de jeugd.

De autowasdag wordt ook dit jaar gehouden op de Grintwal in Hasselt. Zaterdag 28 september van negen uur ’s ochtends tot drie uur ’s middags kunt u terecht bij Irene op de Grintwal om uw auto of bus grondig te laten wassen. Het wassen van een auto kost 5 Euro en een bus wordt al voor 10 Euro helemaal gewassen. De vereniging verkoopt ondertussen ook koffie, thee en broodjes hamburger voor tijdens het wachten op de wasbeurt.