Irene Hasselt scoort in Schiedam

foto_concours_schiedam_2016

Op 5 november nam Chr. Fanfarekorps Irene uit Hasselt deel aan de Marching Music Contest in Schiedam. Met in totaal 27 deelnemers, waarvan er 8 in dezelfde categorie en divisie als Irene uitkwamen, werd er gestreden om de prijzen. Opnieuw mocht Irene, na een geslaagde uitvoering van de mars ‘General Mitchell’ met een score van 86,17 punten een eerste prijs mee naar huis nemen. De muzikale leiding, bestaand uit Henk Beens, Kees Does en Ronny Palland, toonde zich zeer tevreden met deze uitslag. Voor Kees Does was het een extra bijzondere dag. Eén van zijn andere muziekverenigingen, de malletband van Concordia uit Oldebroek, haalde ook een eerste prijs op het concertconcours in Hoogeveen.

Ook de leden van Irene zelf waren blij met deze uitslag. Voor het jonge korps, met ook dit concours weer een groot aantal debutanten, is dit een bevestiging dat Irene op de goede weg is met het oog op het Wereld Muziek Concours van 2017.

De focus van Irene ligt nu eerst op de intocht van Sinterklaas in Hasselt en Genemuiden. Daarnaast staat voor 2016 ook nog het Kerstconcert van 17 december in de Grote Kerk van Hasselt op het programma

De video van het optreden van Irene is hier te bekijken.

Scroll naar boven