Irene Hasselt verzorgt muziek voor heel Zwartewaterland

De laatste week van april en de eerste weken van mei brengen voor Chr. Fanfarekorps Irene veel optredens met zich mee. Op 27 april mocht Irene haar traditionele bijdrage leveren aan de optocht en aubade in Hasselt. Een grote groep kinderen, ouders en bewoners van de Hazelaar  werden begeleid tijdens het zingen van de door de Oranjevereniging geselecteerde liederen. Vervolgens vertrokken de leden van Irene richting Zwartsluis om daar een optocht te begeleiden.

Afscheid dhr. H. Bosman

Bijzonder aan het optreden in Zwartsluis was dat Henk Bosman voor de laatste keer zijn bijdrage als vaandeldrager leverde. Na meer dan 15 jaar met trots de naam van Irene hoog gehouden te hebben was voor hem het moment van afscheid nemen aangebroken. Behalve zijn bijdrage op straat heeft Henk ook menig uur besteed aan het onderhouden van het clubgebouw van Irene. De vereniging is Henk dankbaar voor zijn bijdrage aan het succes van Irene.

Dodenherdenking

Op 4 mei zal Irene zowel op de Kamperzeedijk alsook in Hasselt een muzikale bijdrage leveren aan de Dodenherdenking. De leden zijn dankbaar dat men op twee plaatsen in Zwartewaterland de muzikale begeleiding op zich kan en mag nemen.

Vier vrijheid en Sponsorloop

Op 6 mei neemt het seniorenorkest van Irene en Fanfare deel aan het concert ‘vier vrijheid’. Zo komen binnen een kort tijdsbestek vieren en gedenken dicht bij elkaar,  waarbij Irene al deze evenementen graag muzikaal opluistert. De drukke mei-maand is dan nog niet ten einde want op 13 mei staat de grote sponsorloop door heel de gemeente Zwartewaterland op het programma.