Spetterend voorjaarsconcert Irene in Hollandse sferen

Afgelopen zaterdagavond 19 maart heeft Christelijk Fanfarecorps Irene uit Hasselt een geslaagd voorjaarsconcert gegeven. De leiding van orkest en drumband was in handen van Henk Beens en Kees Does. De avond stond in het teken van Holland, compleet met klederdracht, molens en tulpen. Het repertoire was hier op aangepast. Voor de pauze werden de wat meer serieuze werken ten gehore gebracht. Ook het opleidingsorkest onder leiding van Han Koek had hierbij haar aandeel.

Na de pauze werd het echt Hollands met nummers van onder andere Caro Emerald, André Hazes, Marco Borsato en Doe Maar. Het was een bijzonder moment op de avond toen zangeres Nelianne Van Loo-Boersma het lied Calm after the Storm ten gehore bracht met begeleiding van het orkest.

Er waren dit jaar maar liefst 7 jubilarissen, die werden gehuldigd. Twee leden zijn zelfs al 50 jaar lid van Irene, Freddy Bergman en Rien Jongman. Verder werden in het zonnetje gezet: Esther van der Kolk: 25 jaar lid. Berlinda Admiraal, Willianne Buit, Nelleke van der Weij, Lotte Holland: 12,5 jaar lid.

Uitvoering 2016 Jubilarissen