Traditioneel kerstconcert Irene Hasselt

Op D.V. 21 december 2019 geeft Chr. Fanfarekorps Irene haar jaarlijkse kerstconcert. Het concert zal plaatsvinden in de Grote- of Stephanuskerk te Hasselt. Dit jaar verleent Christelijk Mannenkoor Ailanthus uit Wezep zijn medewerking aan het concert. Het koor geeft in de wijde omtrek optredens en was te zien tijdens het televisieprogramma Nederland Zingt.

Verschillende onderdelen van de vereniging zullen deze avond een aantal bekende kerstmelodieën ten gehore brengen. Zowel het orkest, onder leiding van dirigent Henk Beens, als het fluit- en malletensemble, onder leiding van dirigent Kees Does, treden op deze avond. Ook zullen het orkest en koor gezamenlijk een werk ten gehore brengen. Het orgel wordt deze avond bespeeld door Dub de Vries, het koor staat onder leiding van Geurt Souman. Irene Hasselt nodigt u van harte uit om dit traditionele kerstconcert in de Grote- of Stephanuskerk bij te wonen.

De deuren zijn vanaf 19:00 uur geopend en de aanvangstijd is 19:30 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte voor de onkosten.