Irene Hasselt houdt jaarlijkse koekactie

Leden van Christelijk Fanfarekorps ‘Irene’ komen ook dit jaar weer in Hasselt  langs de deuren om koek te verkopen tijdens haar jaarlijkse koekactie. Van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober gaat de vereniging in de avonduren op pad. Dit jaar wordt er net als vorig jaar heerlijke speculaas en karamelkoek verkocht, geleverd door Van Dijk Banket uit Zwartsluis.
De opbrengst van deze actie is ook dit jaar weer in zijn geheel bestemd voor de vereniging.
De koekactie is een belangrijk extraatje voor de vereniging. Van opbrengsten van acties, zoals de koekactie kan de vereniging nieuwe muziek kopen, leuke optredens organiseren en wil het goede resultaten behalen op concoursen. Zaterdag 5 november a.s. staat het concours te Schiedam op de agenda. De voorbereidingen en repetities voor dit concours zijn in volle gang.
Mocht u geen lid van Irene aan de deur treffen, maar wel heerlijke koek van ons willen kopen, kunt u een mailtje sturen om uw bestelling door te geven. De koeken worden dan bij u aan huis bezorgd. Ook bestellingen buiten Hasselt zijn natuurlijk van harte welkom! Het e-mailadres is actiecomirene@live.nl.