Geslaagde muzikanten bij Irene Hasselt

Bij Chr. Fanfarekorps Irene zijn er opnieuw leerlingen geslaagd voor hun muziekexamen. Vlak voor de zomervakantie mochten zeven muzikanten hun muziekexamen afleggen. Alle zeven muzikanten slaagden met vlag en wimpel voor hun examen en mochten daarna hun diploma en de bloemen in ontvangst nemen.

De voorbereiding voor het examen begon al enkele maanden eerder. De leerlingen kozen samen met hun docent diverse muziekstukken uit om tijdens het examen te spelen. Tijdens dit examen lette de examinator o.a. op speeltechniek, maatgevoel, klankvorming en ritmisch vermogen. De leerlingen van Irene legden met succes het examen af en zijn allemaal geslaagd met mooie resultaten. Voor het A-diploma zijn geslaagd: Janneke Admiraal (bugel), Tije van den Berg (slagwerk), Wibe de Jong (trombone), Daan ten Kate (slagwerk), Jorwin van Zeumeren (slagwerk). Daarnaast deden enkele leerlingen examen voor hun B-diploma: Nathan Bouwhuis (trombone) en Bjorn Ritsema (trombone).

Bij de seizoensafsluiting van de jeugd werden de geslaagden in het zonnetje gezet bij het clubgebouw van Irene. De leerlingbegeleider van Irene feliciteerde de zeven muzikanten van harte met het halen van hun muziekdiploma en overhandigde hen de bloemen namens de vereniging.