Help Irene in een nieuw jasje!

Van 15 maart tot 31 maart 2018 organiseert de Rabobank weer de Clubkas Campagne. Ook Chr. Fanfarekorps Irene neemt deel aan deze actie, om zo verder te sparen voor nieuwe uniformen voor haar Marchingband.

Tijdens de Campagne kunnen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen waaraan zij hun clubhart willen laten zien. De campagne is bedoeld om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het sponsorbedrag kan besteed worden aan een doel dat de club nastreeft.

Chr. Fanfarekorps Irene Hasselt doet dit jaar mee aan deze campagne. De vereniging, die vorig jaar haar 60-jarig jubileum vierde, is toe aan nieuwe uniformen. Na de succesvol verlopen sponsorloop vorig jaar, hoopt de vereniging met deze actie de volgende stap te kunnen zetten op weg naar nieuwe uniformen. De huidige uniformen zijn inmiddels al meer dan 30 jaar oud en nodig aan vervanging toe. Iedereen kan zijn clubhart kan laten spreken door zijn of haar stem op Irene uit te brengen. Het bedrag dat wordt opgehaald met de campagne wordt gebruikt om Irene in een nieuw jasje te steken.
De stemperiode loop van 15 tot 31 maart. Leden van de Rabobank kunnen stemmen via de site van de bank. Voor meer informatie over Irene en andere manieren om de vereniging te steunen, kijk verder op onze website.