Orkest Irene Hasselt geeft concert in Dedemsvaart

Het orkest van Irene Hasselt geeft DV 7 april een concert in Dedemsvaart. De muzikanten van de vereniging die vorig jaar haar 60-jarig bestaan vierde zijn samen met het orkest van Jubal Dedemsvaart en de brassband van Amor Musae Swifterbant te horen bij een gezamenlijk HAFABRA-concert.

Na de Drumband van Irene, die eind januari te zien was bij een concert in Ederveen, treedt nu ook het orkest van Irene op tijdens een gezamenlijk concert met andere muziekverenigingen. Bij dit concert zijn ook de orkesten van muziekvereniging Jubal uit Dedemsvaart en Amor Musae uit Swiftwerbant te horen. De orkesten uit Hasselt en Dedemsvaart staan allebei onder leiding van Henk Beens. De brassband uit Swifterbant zal gedirigeerd worden door Martijn de Lange-Duijster.

In de afgelopen maanden hebben de muzikanten van de drie muziekverenigingen veel gerepeteerd om aanstaande zaterdag tijdens het concert een mooi optreden neer te zetten. De drie orkesten kijken dan ook erg uit naar het concert waarbij ze het publiek willen laten genieten van hun repertoire.

Het concert zal gehouden worden in ‘De Antenne’, Wilhelminastraat 3 te Dedemsvaart. De aanvangstijd is 19:30 uur en de toegang is gratis.