Irene Hasselt bereidt zich voor op druk najaar

Na een uitermate succesvol eerste half jaar, met een geweldig praiseconcert, een uiterst succesvolle sponsorloop door de gemeente Zwartewaterland en een gouden resultaat tijdens het Wereld Muziek Concours te Kerkrade heeft Irene in het najaar nog drie grote evenementen op stapel staan. Dit naast de traditionele optredens tijdens het Euifeest op de woensdagavond en zaterdagochtend.

Op DV zaterdag 16 september is er een slagwerkdag in het clubgebouw van Irene aan de Eikenlaan 21 te Hasselt. Er zullen demonstraties zijn en er is gelegenheid om zelf een slagwerkinstrument uit te proberen. De eigen slagwerkers en muziekdocenten zullen zorgen voor een muzikaal spektakel. Daarbij is er de mogelijkheid om je op te geven voor 10 gratis slagwerklessen.

Het tweede grote evenement is het jubileumconcert op DV zaterdag 4 november. Dit concert zal een mengeling worden van nummers uit heden en verleden. Leden en oud-leden hebben nummers aangedragen die zij in een voor die dag speciaal samengesteld reünieorkest samen zullen uitvoeren.

Vervolgens is er op zaterdag 23 december het traditionele Kerstconcert waar drumband en orkest samen met het Chr. Genemuider mannenkoor Stereo zullen optreden in de Grote Kerk te Hasselt.

Bestuur en leden van Irene kunnen terugkijken op een geslaagde eerste helft van het seizoen, waarbij ook het opleidingsorkest, blaaskapel de Notenkrakers, en seniorenorkest FAIR een mooie bijdrage leverden aan het muzikaal vermaken van het Hasselter publiek tijdens diverse evenementen waaronder Hassailt en Koningsdag.

 

Voor opgave voor de slagwerkmiddag of 10 gratis slagwerklessen kunt op contact opnemen met de leerlingbegeleider: leerlingbegeleider@irenehasselt.nl