Irene Hasselt huldigt jubilarissen

HASSELT – Chr. Fanfarekorps Irene heeft op zaterdag 8 januari haar jubilarissen gehuldigd. Vanwege de beperkingen door corona in de afgelopen jaren was het voor Irene niet mogelijk om de jubilarissen bij een concert in het zonnetje te zetten. Daarom werd er dit jaar voor gekozen om de jubilarissen dit jaar thuis op te zoeken om hen het bijbehorende cadeau bij hun voordeur te overhandigen.

De muziekvereniging telde dit jaar maar liefst 17 jubilarissen, mede ook omdat de jubilarissen van voorgaande jaren nog niet gehuldigd waren in verband met corona. De volgende leden zijn 12,5 jaar lid van de vereniging: Martijn Buitenhuis, Harmke Kamphof, Marise Kolk, Lisa Korterink, Berthil Kreykes, Jasper Krol, Karin Riezebosch, Andrick Schipper en Geja Willems. Daarnaast is er ook een grote groep leden die 25 jaar lid zijn van Irene: Ruthger Bergman, Sander Bergman, Wilfred Bergman, Antoinet Hofstede, Eline Houtzeel, Beja Postma, Ingrid Sterenberg. Tot slot is slagwerker Marko Nijmeijer zelfs 40 jaar lid van de vereniging.

Alle leden werden thuis bezocht door de voorzitter van Irene voor een persoonlijke felicitatie met hun jubileum. Aan hen werd een persoonlijke oorkonde en een cadeau overhandigd als herinnering aan hun jubileum als lid van Irene. Bestuur en leden van Chr. Fanfarekorps Irene feliciteren de jubilarissen van harte met deze mooie mijlpaal!