Irene Hasselt start met Irene Inclusief

Christelijk Fanfarekorps Irene start op 9 mei 2022 met Irene Inclusief! Irene biedt naast haar huidige onderdelen een nieuwe plek om samen met anderen muziek te maken: namelijk twee groepen voor mensen met een verstandelijke beperking. De vereniging opent hiermee haar deuren voor deze doelgroep, en benadrukt dat muziek maken echt voor iedereen is!

Wat is Irene Inclusief?

Irene Inclusief bestaat uit twee groepen: Irene Zang en Irene Slag. Irene Slag gaat trommelen! Je gaat aan de slag met Afrikaanse en Braziliaanse trommels waarbij je onder begeleiding van een professionele slagwerker een swingende avond tegemoet gaat. Om te beginnen bij Irene Slag maakt het niet uit of je basiskennis hebt. We leren als groep met elkaar de verschillende instrumenten te bespelen en leuke ritmes te maken. Daarnaast gaan we samen optreden met de Irene Slag-groep, en wanneer mogelijk ook samen met de slagwerkers van de andere onderdelen van Irene. Ben je gek op het maken van muziek? Dan is Irene Slag echt iets voor jou!

Irene Zang gaat zingen! Irene Zang is een zanggroep met een leuk en divers repertoire uit verschillende genres. Onder begeleiding van een eigen band ga je zingen en optreden. Ben jij iemand die het heerlijk vindt om te zingen, dan is Irene Zang echt iets voor jou!

Waarom Irene Inclusief?

Irene Hasselt vindt het belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen. Muziek verbindt mensen met elkaar en staat aan de basis van vele mooie herinneringen. Alle disciplines bij Irene werken samen vanuit deze overtuiging bij het maken van muziek. Als Christelijke vereniging vinden we het vanuit onze identiteit belangrijk dat we er zijn voor iedereen, wie je ook bent!

Toegankelijkheid clubgebouw

Het clubgebouw van Irene Hasselt is rolstoelvriendelijk waardoor Irene Inclusief voor iedereen toegankelijk is. De vereniging is bereid om aanvullende maatregelen te treffen als de situatie daarom vraagt, om hiermee haar toegankelijkheid te verbeteren.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan via onze website. Klik hier om het aanmeldformulier te downloaden, vul het in en stuur het formulier daarna op naar irene-inclusief@irenehasselt.nl

Repetitieavond

Irene Zang gaat vanaf 10 mei 2022 wekelijks repeteren op de dinsdagavond van 19:15 uur tot 20:15 uur. Irene slag start op donderdag 12 mei 2022 en gaat wekelijks repeteren op de donderdagavond op dezelfde tijden.

Scroll naar boven