Irene Hasselt presenteert nieuwe uniformen!

De marchingband trad meer dan 30 jaar op in de huidige uniformen!

Het heeft veel energie gekost, zowel organisatorisch, financieel als artistiek, maar eindelijk is het zover! Ze zijn er… de nieuwe uniformen van Chr. Fanfarekorps Irene! Na ruim 30 jaar in binnen- en buitenland gemusiceerd te hebben in het huidige uniform, werd het voor de muzikanten de hoogste tijd voor nieuwe uniformen, want her en der trad inmiddels de nodige slijtage op.

Om de nieuwe uniformen te bekostigen was er veel geld nodig, waar de leden van Irene Hasselt de afgelopen periode hard voor hebben gewerkt. De marchingband van de vereniging haalde 9.000 euro op met een sponsorloop door de kernen van Zwartewaterland. Daarnaast werd er een oliebollenactie op touw gezet en heeft de vereniging meegedaan aan de Rabo Clubkas Campagne. Naast deze acties werden er nog veel meer middelen ingezet om geld op te halen voor de nieuwe uniformen. Ook de eigen achterban van de vereniging droeg fors bij aan de realisering van de aanschaf van het nieuwe uniform.

Chr. Fanfarekorps Irene hoopt op D.V. 22 juni tijdens de Streetparade in Hasselt haar nieuwe uniform te presenteren aan haar achterban en het grote publiek.

Scroll naar boven