Open dag bij Irene Hasselt

Irene Hasselt opent D.V. 25 mei van 14:00 uur tot 16:00 uur haar deuren voor jong en oud! Bezoekers kunnen deze dag kennis maken met de verschillende instrumenten die bespeeld worden bij zowel het orkest als de drumband.

Als muziekvereniging is Irene trots op het grote aantal jeugdleden binnen de vereniging, daarom laten zowel het jeugdorkest als de jeugddrumband van zich horen tijdens de open dag. Uiteraard staat de koffie, thee en ranja klaar en speciaal voor de jeugd staat er weer een suikerspinmachine!

In de week voorafgaand aan de open dag zullen de muziekdocenten van Irene Hasselt de scholen in Hasselt, Zwartsluis en Genemuiden bezoeken om muzieklessen te verzorgen. Tevens is er dit jaar weer de mogelijkheid om je op te geven voor de 10 gratis lessen! De instrumenten die bespeeld kunnen worden bij Irene Hasselt zijn: piccolo, bugel, slagwerk, trompet, marimba, hoorn, dwarsfluit, bariton, saxofoon, bas en trombone. Kom 25 mei langs bij Irene op Eikenlaan 21 en ontdek of jij het in je hebt!