Irene Hasselt organiseert compostactie

Inwoners van Hasselt en omgeving kunnen deze periode hun tuinaarde, compost, potgrond, koemest en aanverwante tuinproducenten bestellen bij Christelijk Fanfarekorps Irene. De bestellijsten zijn vorige week huis-aan-huis verzonden. Het zogenaamde ‘uitventen’, het gratis bezorgen van alle bestellingen, staat voor zaterdag 16 maart 2019 op de planning. Inwoners hoeven dus zelf niet te sjouwen met zware zakken, dat doen de leden van Irene!

Een overzicht van de prijzen en mogelijkheden is te vinden op de flyer die is rondgestuurd en op de website van de vereniging. Geïnteresseerden kunnen een bestelling plaatsen door te mailen naar acties@irenehasselt.nl of te bellen naar 06-40044614 (na 18:00 uur).

De acties die de vereniging gedurende het jaar organiseert, zorgen voor de nodige inkomsten om o.a. nieuw instrumentarium aan te schaffen, het bestaande instrumentarium te onderhouden en leerlingen op te leiden. Naast de compostactie organiseerde Irene in het afgelopen jaar met succes een oliebollenactie.