Irene Hasselt presenteert: Pop Classics

Chr. Fanfarekorps Irene geeft op DV zaterdag 30 maart haar jaarlijkse voorjaarsconcert, met als thema ‘Pop Classics’. Het concert wordt gegeven in sporthal de Prinsenhof in Hasselt en begint om 19:30. De toegang is gratis.

Na een maandenlange voorbereiding staat voor de muzikanten van Irene op 30 maart één van de belangrijkste optredens van het jaar op het programma. De vereniging pakt dan groots uit in een concert waarin alle hoofdonderdelen, orkest, drumband en jeugd-/opleidingsorkest, zullen optreden. Daarbij zullen een aantal werken gezamenlijk uitgevoerd worden.

Het thema van het concert is ‘Pop Classics’. Het publiek kan hierbij genieten van schitterende arrangementen van bekende nummers uit de popmuziek. Het programma wordt gecomplementeerd met statige marsen waarbij de kenmerkende ‘Irenesound’ goed te horen zal zijn.

Chr. Fanfarekorps Irene nodigt iedereen uit het concert te bezoeken. Het concert wordt gehouden op DV 30 maart en begint om 19:30 in sporthal de Prinsenhof in Hasselt. De toegang is gratis, wel is er bij de uitgang een collecte.