Irene Hasselt neemt deel aan Rabobank Clubkas Campagne

Van 15 maart tot en met 1 april 2019 organiseert de Rabobank weer de Clubkas Campagne. Chr. Fanfarekorps Irene is één van de organisaties waarop de leden van de Rabobank hun stem kunnen uitbrengen, om zo de vereniging te steunen bij het realiseren van nieuwe outfits voor haar Jeugdorkest.

Tijdens de Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen waaraan zij hun clubhart willen laten zien. Hierbij draagt iedere stem bij aan een hoger sponsorbedrag. De campagne is bedoeld om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het bedrag kan besteed worden aan een doel dat de club nastreeft.

Na een succesvolle campagne in 2018, neemt Chr. Fanfarekorps Irene ook dit jaar weer deel aan deze campagne. Het bedrag dat wordt opgehaald met de campagne is bestemd voor nieuwe outfits voor de leden van het Jeugdorkest van de vereniging.

De stemperiode loop van 15 maart tot en met 1 april. Leden van de Rabobank kunnen stemmen via de site van de bank. Zij kunnen hun clubhart laten spreken door stemmen uit te brengen op Irene. Voor meer informatie over Irene en andere manieren om de vereniging te steunen, kijk op verder op onze website.