Irene voorziet Hasselt van oliebollen

Op D.V. vrijdag 28 december gaan de leden van Chr. Fanfarekorps Irene in heel Hasselt langs de deuren om oliebollen te verkopen. Met de opbrengst van deze oliebollenactie hoopt de vereniging weer een stap dichterbij nieuwe uniformen voor haar marchingband te komen.

Voor Chr. Fanfarekorps Irene komt de realisatie van nieuwe uniformen voor de marchingband steeds dichterbij. In de afgelopen jaren hebben de leden hard gewerkt om met acties de benodigde financiële middelen bij elkaar te sparen. Zo hebben de leden o.a. in 2017 een sponsorloop door Zwartewaterland gelopen en is er eerder dit jaar een succesvolle autowasdag georganiseerd. Om de laatste stappen te zetten naar het vervangen van de uniformen zullen de leden op 28 december in groepen door Hasselt gaan om zo heel Hasselt te voorzien van oliebollen. De overheerlijke oliebollen zullen gebakken worden door bakkerij Wim Blom.

Vooraf bestellen van de oliebollen is niet nodig. De oliebollen kosten per 10 stuks €8,00. Voor 2 zakken bent u met €15,- nog voordeliger uit. Oliebollen voor particulieren of bedrijven buiten Hasselt worden op bestelling bezorgd. Bestellen kan via lotteholland@irenehasselt.nl .

Scroll naar boven